Wonderbaar genezingsgetuigenis van Gabrielle Febe Lit

Vanwege de klachten die zich bij me ontwikkelden kwam ik in 2007 onder behandeling van een oncoloog en in 2008 werd er leukemie geconstateerd. In 2010 werden er overal in het lichaam tumoren gevonden en mijn lichamelijke situatie verslechterde voortdurend. Er werd verpleegkundige verzorging geadviseerd en ook thuiszorg  werd aangeboden. Een flesje cola kon ik niet meer openen en alles liet ik zomaar uit mijn handen vallen. Ik moest verschillende medicijnen gaan innemen, o.a. drie keer per dag pijnstillers. Ik had migraine en kreeg maag- en slokdarm problemen. De rest van mijn leven moest ik van de oncologen verschillende medicijnen gebruiken. De dermatoloog gaf medicijnen en de longarts tegen astma en allergie. Om alle risico’s te vermijden wilde hij met een camera in mijn longen zien, maar ik was te verzwakt om dat te ondergaan.

 
In 2009 zei de specialist dat de leukemie acuut zou worden en dat genezing uitgesloten was. Hij zei me ronduit: “Hier gaat u aan sterven. Misschien hebt u nog een maand of een jaar te leven, maar het zal opeens acuut worden en dan kunnen we het ziekteproces niet meer vertragen en beïnvloeden.” In maart 2011 werden er ook tumoren achter mijn borstbeen geconstateerd en de bloedwaarden waren verslechterd. Op 6 december 2011 kwam ik van een zendingsreis terug uit Zwitserland en Praag, werd dezelfde dag opgenomen in het ziekenhuis en kwam in een rolstoel terecht.

Op 14 december 2011 werd er bloed afgenomen vanwege de leukemie (bloedkanker en beenmergkanker). Op 20 december toonden biopsies aan dat de borst in orde was. Ik vroeg het gebedsteam van Morris Cerullo in Barendrecht om voorbede want op elke woensdagavond houden ze een bidstond. Die avond kreeg ik een visioen. Vanuit de hemel werd mij een grote fles met de allerbeste wijn aangereikt. Ik dacht: “Dit betekent nieuw leven, maar voor wie….?” In de ochtend van 22 december zei de Heilige Geest dat ik met Jezus het Heilig Avondmaal moest nemen. Die ochtend was ik om half twaalf bij de oncoloog want de uitslag van mijn bloed was binnen. Ze zei tegen me: “U kunt wel honderd jaar worden! Officieel mag ik dit geen leukemie meer noemen!“ Voor de zekerheid voelde ze o.a. nog in mijn hals of er tumoren waren, maar alles was weg! In januari 2012 kwam er nog een arts bij me thuis voor de verlenging van de thuiszorg. Hij zei: “Chronische leukemie is niet te genezen, maar af en  toe hoor ik dat mensen in genezingsdiensten worden genezen van ongeneeslijke ziekten.” Ik gaf hem een Bijbel en bij het afscheid zei hij: “Ik voel me vereerd dat u mij dit geeft en hij nam de Bijbel blij aan.” Even later die week heb ik de thuiszorg opgebeld met het verzoek me uit hun systeem te halen. “Halleluja. Ik weet en ervaar dat de Heer mij heeft genezen!

 
Jezus heeft gezegd:”Alle macht is Mij gegeven in de hemel en op aarde. Ga dan heen en verkondig het evangelie aan alle creaturen!”


Ik dank bij deze ook al mijn lieve vrienden die voor mij hebben gebeden.
Gabriëlle Febe Lit, januari 2012 

Met toestemming op deze internetsite geplaatstUw reactie wordt op prijs gesteld. E-mail... Pastor T. J. de Ruiter
 
Site 'Inspiratie & Inzicht,'sinds 1997 / eerste publicatie in 2012, herzien 25 januari 2012 / T. J. de Ruiter / The Netherlands